Lifestyle

Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024. Se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor


Când vine vorba de a ne îndrăgosti, nu știm când Cupidon decide să ne lovească cu săgețile sale. Dar, din punct de vedere astrologic, am aflat care sunt zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024, și despre care astrele spun că se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor.

Astrele vorbesc despre zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024

Odată cu venirea verii, este firesc să simțim un impuls brusc de a căuta dragostea, iar din fericire, pentru multe semne zodiacale, astrele lucrează în favoarea lor.

Potrivit astrologilor, mai multe mișcări planetare sunt pe cale să deschidă o eră a iubirii pentru anumiți nativi. Pentru a preciza ce semne vor fi lovite în curând de săgeata lui Cupidon, astrologii a căutat să vadă unde tranzitează Jupiter în hărțile astrologice și ce fac Pluto și Venus.

La final, au aflat care sunt, de fapt, zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024.

Acești nativi se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor

Ni s-a întâmplat tuturor să avem, la un moment dat în viață, un sau o prietenă foarte bună, cărora să le destăinuim cele mai intime secrete, în afară de unul, poate la fel de important.

Ca urmare a compatibilității dintre noi și cel, sau cea mai bună prietenă, unii dintre noi constată că s-au îndrăgostit în timp de această persoană. Dar cum să-i destăinuiești acest secret, și fără să pierzi ceea ce deja ai?

Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024. Se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor

Aici intervin astrele și certifică faptul că zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024 se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor.

Gemenii una din zodiile lovite de săgeata lui Cupidon

Dacă ai trecut printr-o perioadă de secetă în viața ta amoroasă, acum vin câteva vești bune. Gemenii sunt unul dintre semnele zodiacale care au cele mai mari șanse să se îndrăgostească în următoarele luni.

Transformatorul Pluton tocmai a terminat de trecut prin casa intimității Gemenilor, ceea ce înseamnă probabil că au dobândit o perspectivă importantă despre viața lor amoroasă în ultimele luni.

Se știe că Pluton provoacă schimbări mari, așa că este posibil ca acești nativi să fi învățat mai multe despre ceea ce își doresc la un partener. Iar acum că acest lucru s-a întâmplat, Gemenii sunt una din zodiile care vor avea noroc, și este oficial pregătit sau pregătită pentru ca norocosul Jupiter să își înceapă tranziția prin această zodie.

Balanțele au toate șansele la o relație stabilă

Pentru nativii din Balanță, se anunță multă dragoste, distracție și flirt datorită mișcărilor planetare din casele lor de relații. Potrivit astrologilor, transformatorul Pluton se află în a cincea lor casă a romantismului, așa că se pot aștepta ca viața lor sentimentală să decoleze ca niciodată.

Pentru a profita la maximum de aceste tranzite celeste, încearcă să fii deschis la întâlniri cu oameni în moduri neașteptate, iar acest lucru este deosebit de relevant deoarece Venus, care este planeta iubirii, s-a aflat în Berbec până pe 29 aprilie, asta însemnând că în această vară poate aduce pozitivitate în casa lor de parteneriat.

Unele Balanțe ar putea, de asemenea, să aibă o fostă flacără care să se întoarcă în viața lor, eși s-ar putea să nu fie fostul la care au visat cu ochii deschiși, ar putea fi cineva care le-a atras cândva atenția, și nu va strica să vorbească cu el, astfel că vor ajunge să aibă cea mai tare vară în 2024.

Zodiile lovite de săgeata lui Cupidon în vara lui 2024. Se îndrăgostesc de cel mai bun prieten al lor

Scorpionii vor începe o viață nouă

Astrologii spun că unul dintre cele mai influente tranzite ale anului are loc în casa parteneriatelor și a căsătoriei din Scorpion, iar în urma conjuncției Jupiter-Uranus din 20 aprilie, pentru Scorpion aceasta ar putea aduce o schimbare bruscă și mai multe oportunități în departamentul de dragoste. Potrivit predicțiilor astrale, s-ar putea să întâlnească pe cineva nou în cel mai improbabil mod, iar apoi să se îndrăgostească imediat.

Cu alte cuvinte, există vești bune pentru Scorpionii care se află deja în situații de relații. Mai ales acum, cu Pluton în a patra lor casă, a casei și a familiei, care poate aduce schimbări în viața lor de familie.

Acest tranzit ar putea declanșa o conversație majoră în care nativi zodiei și partenerul să recunoască în sfârșit că sunt oficial îndrăgostiți. De asemenea, ar putea însemna că, mai târziu în cursul anului, vor arunca prudența în vânt și decid chiar să se muta împreună. Dacă își doresc acest nivel de angajament, în curând va fi al lor pentru a fi luat, astfel că nativii din Scorpion fac parte din acele 3 zodii care încep o viață nouă.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button