Lifestyle

Yasmine Ody, o mireasă superbă. Rochia spectaculoasă pe care a ales-o. Nici Pepe nu a fost mai prejos


Pepe și Yasmine și-au unit astăzi destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum se bucură de petrecere alături de familie și prietenii apropiați. Marele eveniment are loc de ziua fiului lor.

Rochia superbă pe care Yasmine a ales-o pentru nuntă

Fericire mare pentru Pepe și Yasmine! Cei doi au ajuns astăzi în fața altarului pentru a-și uni destinele pentru tot restul vieții, iar în acest moment se bucură de una dintre cele mai frumoase nopți din viața lor.

Petrecerea are loc la marginea lacului Cernica. Invitații au surprins cadre uimitoare de la nunta celor doi care se desfășoară într-un cadru de vis. Tematica nunții este trandafirul alb. Decorațiunile sunt labe, iar fiecare invitat a găsit pe masă doi trandafiri.

De asemenea, mirii au ales să poarte ținute spectaculoase, în ton cu locația și tema. Yasmine poartă o rochie albă, lungă, care i-a lăsat piciorul la vedere și trandafiri pe umeri. Nici Pepe nu a fost mai prejos. Artistul a optat pentru un costum în totalitate alb și pantofi de aceeași culoare.

Nunta lui Pepe și Yasmine

Nunta lui Pepe și Yasmine

Cine sunt nașii de cununie ai lui Pepe și Yasmine

Nașii de cununie a celor doi îndrăgostiți nu sunt persoane publice. Pepe și Yasmine au decis să aleagă pe cineva din familie. Mai exact, pe fratele artistului și soția acestuia. „Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești”, a spus Pepe.

Evenimentul este unul foarte bine organizat, iar prezenți vor fi circa 200 de oameni. Pepe a povestit mai multe pentru Antena Stars despre felul în care este organizată petrecerea.

„Este totul supe rbine organizat, avem încredere că o să iasă un supereveniment și toată lumea vine să se distreze. Totul este în detaliu pus la punct.

Dacă au curaj, oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite.

De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu.

O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, nea Marin cu dansuri”, a declarat Pepe.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button