Lifestyle

Scapă rapid de muște cu 3 ingrediente pe care le ai în bucătărie. Trucul vechi de sute de ani cu efect imediat


Nimic nu este mai enervant decât un roi de muște care te bâzie în casă, și ești obligat, chiar și pe caniculă, să ții geamurile închise din cauza lor. Dacă ai o astfel de stiuație, ține cont de aceste sfaturi și scapă rapid de muște cu 3 ingrediente pe care le ai în bucătărie. Trucul vechi de sute de ani cu efect imediat, cu siguranță că-ți va fi de folos.

Scapă rapid de muște cu 3 ingrediente pe care le ai în bucătărie

Când vine vorba de acseste insecte, nimic nu te poate face să le suporți. De la bâzâitul enervant, și până la faptul că se pun este tot, și aduc microbi, totul duce către un singur deznodământ, și anume scapi definitiv de muște cât mai repede de ele.

Este bine știut faptul că muștele se adaptează foarte bine pentru a prospera în zonele umede din casă, coșuri de gunoi, chiuvete și alimente. Din fericire, există soluții simple, ecologice și economice pentru a pune capăt acestei probleme.

Scapa rapid de muste cu 3 ingrediente pe care le ai in bucatarie. Trucul vechi de sute de ani cu efect imediat

Așadar, cum prindeți muștele ? Datorită capcanelor de casă pentru muște, care le vor atrage. Iată 4 capcane făcute în casă pentru a scăpa definitiv de muște acasă.

Folosește trucul vechi de sute de ani cu efect imediat

Muștele sunt unul dintre cele mai diverse ordine de insecte, cu peste 150.000 de specii descrise la nivel mondial în peste 150 de familii de insecte diferite.

Deși țânțarii și alte insecte care se hrănesc cu sânge sunt atrase de dioxidul de carbon pe care îl expirăm, știm că sistemul senzorial al insectelor ne ajută, de asemenea, să găsim pielea expusă.

Deoarece pielea din apropierea feței noastre este adesea expusă, acesta este unul dintre motivele pentru care muștele bâzâie mereu în jurul feței și al mâinilor tale. Dar, este momentul să înveți metodele care te scapă imediat de muște rapid cu 3 ingrediente pe care le ai în bucătărie, folosind trucul vechi de sute de ani cu efect imediat.

1. Capcana oțetului

Dacă ai infestare cu muște la domiciliu, nu intra în panică, iată o capcană naturală simplă, făcută în casă, pe bază de oțet de cidru. Muştele nu pot rezista mirosului de fermentație.

Or, acest oțet este un produs obținut din mere fermentate, și prin urmare, muștele nu-i pot rezista.

Această capcană este și mai eficientă dacă încălziți puțin oțetul în prealabil, deoarece căldura eliberează aroma oțetului.

Scapa rapid de muste cu 3 ingrediente pe care le ai in bucatarie. Trucul vechi de sute de ani cu efect imediat

2. Capcana făcută din fructe

Muștele iubesc fructele, așadar, nimic mai bun decât fructele pentru a le prinde și a scăpa de aceste insecte. Iată de ce ai nevoie pentru asta:

– 1 borcan
– folie stretch
– 1 scobitoare
– fructe coapte (sau prea coapte)
– apă cu săpun

Introduceți câteva bucăți de fructe coapte pe fundul borcanului.Apoi, închideți borcanul cu folie de plastic. Dacă aveți probleme în a o face să țină, folosiți o bandă de cauciuc, este mai ușor și funcționează bine.

Apoi, faceți câteva găuri în folia alimentară folosind scobitoarea. În cele din urmă, alegeți un loc strategic pentru a plasa borcanul. Așezați borcanele acolo unde muștele intră în casă, apoi, plasați alte borcane în zonele în care muștele par să se adune. Muștele vor putea să intre în această capcană prin găurile mici, dar nu vor mai putea ieși.

3. Capcana vinului roșu

Știi expresia aia, Ești ca o muscă beată? Poate părea ciudat, dar, la fel ca oamenii, și muștele se îmbată dacă beau alcool, mai ales că sunt atrase în special de vinul roșu, astfel că acesta este ingredientul care te scapă de muşte. Dacă rămâne un mic fund în sticlă, muștele se vor aduna rapid acolo. După aceea, probabil că se vor îneca în vin.

În caz contrar, puteți folosi tehnicile din capcanele anterioare: fie puneți sticla în congelator, fie scufundați sticla în apă cu săpun. Această capcană necesită fundul unei sticle de vin roșu. De asemenea, puteți înlocui vinul roșu cu oțet de vin roșu sau cu oțet balsamic.

Doar puneți sticla deschisă cu fundul de vin roșu acolo unde se află muștele. Muștele se vor aduna în mod natural în sticlă. Apoi, în stare de beție totală, se vor îneca pe fundul sticlei. O altă metodă este să puneți vinul într-un recipient, apoi să acoperiți borcanul cu folie de plastic și să faceți găuri.

4. Capcana folosită de bunicile noastre

Deși ar putea părea ciudat, dar există un truc care datează 1850, iar principalul este că este deosebit de eficientă și te scapă de muşte cu un ingredient natural, de fapt acesta este motivul pentru care bunicile noastre o foloseau.

Ai nevoie pentru această capcană de 50 cl de lapte, 100 g de zahăr brun și 50 g de piper negru măcinat. Odată ce ai inredientele, se toarnă laptele, zahărul din trestie și piperul măcinat într-o cratiță, și se fierbe la foc mic timp de 10 min.

Scapa rapid de muste cu 3 ingrediente pe care le ai in bucatarie. Trucul vechi de sute de ani cu efect imediat

Turnați acest amestec în farfurii adânci, și distribuiți farfuriile în toată locuința. Muștele adoră această rețetă a bunicii. Ele sunt atrase de acest amestec și se îneacă rapid în el. În cazul în care muștele reușesc să scape de la suprafață, adăugați 1 până la 2 picături de detergent de vase în amestec, și astfel te scapă de muşte.

Concluzie

După cum ai putut observa, aceste 4 capcane sunt modul în care poți să scapi rapid de muște cu 3 ingrediente pe care le ai în bucătărie, și dau rezultatele scontate. Așa că, tot ce-ți rămâne acum de făcut, este să te apuci de treabă. Baftă!Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button