Lifestyle

Pe ce post se transmite meciul România-Liechtenstein și la ce oră începe. Este ultimul amical înainte de Euro 2024


În cursul zilei de vineri, România se va duela cu Liechtenstein pe stadionul Steaua din București. Cine va difuza partida și la ce oră va începe, aflați în rândurile următoare.

Cine transmite la TV meciul România – Liechtenstein

După egalul cu Bulgaria, România mai are un meci de disputat împotriva Liechtenstein, înainte de începerea Euro 2024. Acesta va avea loc în cursul zilei de vineri, la ora 21:00 și va fi transmisă pe Antena 1.

„Naționala României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, ambele pe stadionul Steaua din București.

Biletele pentru aceste două jocuri sunt disponibile online, vineri, 17 mai, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, disponibilă în App Store (iOS) și Google Play (Android). Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul este de 400 lei.

La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete”, a transmis Federația Română de Fotbal.

Ce șanse are România la Euro 2024, după calculele inteligenței artificiale?

Naționala României va avea primul său meci la Euro 2024 pe data de 17 iunie, când va juca împotriva Ucrainei. Următoarele meciuri vor fi împotriva Belgiei și Slovaciei, iar calificarea în optimi este asigurată pentru primele două echipe din grupă.

Șansele de a avansa din faza grupelor sunt considerabile, după o victorie, însă conform analizei efectuate de supercomputerul Opta, șansele acordate României sunt de doar 18,3%.

Acest calcul efectuat de inteligența artificială ia în considerare istoricul participărilor anterioare, în care performanțele echipei noastre au fost destul de modeste.

Echipa națională a României deține cea mai scăzută rată a victoriei la Campionatul European dintre toate echipele care au participat la cel puțin două ediții ale turneului final. Din cele 16 meciuri jucate la Euro, România a obținut o singură victorie, într-un meci împotriva Angliei, în 2000.

Conform acestor calcule, echipa României are 5,6% șanse să ajungă în semifinale, 1,6% șanse să ajungă în finală și doar 0,5% șanse să câștige trofeul.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button