Lifestyle

Oana Roman a mers să voteze, însă a renunțat imediat. Ce s-a întâmplat în secția de votare: „Nu s-a putut. Intrau câte doi”


Oana Roman a vrut să voteze la alegerile locale și europarlamentare, dar a renunțat în ultimul moment, S-a enervat foarte tare și nu a mai vrut să mai pună ștampila pe buletinul de vot. Fiica lui Petre Roman a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce a pățit Oana Roman la vot

Duminică, 9 iunie, românii au votat pentru alegerile locale și pentru reprezentanţii în Parlamentul European. Vedetele nu au făcut nici ele excepție și au mers la urne pentru a a-și exprima votul. Oana Roman a fost un car de nervi și a refuzat să mai pună ștampila pe vreun buletin și le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online experiența pe care a avut-o la secția de votare.

Oana Roman a fost extrem de nemulțumită de condițiile de la secția de votare din Tunari, acolo unde trebuia să voteze. Vedeta a precizat că erau puține cabine, iar căldura era infernală, ceea ce a făcut-o să renunțe la ștampilă în ultima clipă, mai ales că era însoțită de fiica sa.

”Să știți că eu am vrut să și votez, nu s-a putut! Strada mea era arondată la sala de sport, la Tunari. Imensă, o sală de sport imensă, unde erau două cabine de vot sau trei, nu știu! Nu era aer condiționat, efect de seră, o căldură… 48 de grade. Intrau câte doi oameni odată.

O coadă de nedescris. Deși, o sală atât de mare, pentru cinci străzi câte erau arondate acolo ar fi putut să se pună mai multe cabine sau măcar să se închidă ușile și să dea drumul la aerul condiționat, asta dacă au. Efectiv nu se putea respira și mai sunt și cu copilul după mine. N-am mai votat, asta e. Atât s-a putut la noi în Tunari.

O să încerc să votez pentru europarlamentare, dar în altă parte, că aici n-am nicio șansă”, a scris Oana Roman pe Facebook, la ieșirea de la urne.

Și alte vedete au votat la alegerile locale și europarlamentare

Adriana Bahmuțeanu a votat la alegerile locale și europarlamentare, chiar dacă a spus că românii nu mai au încredere în politicieni. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a explicat de ce a mers să voteze.

”Chiar dacă oamenii nu mai au încredere în politicieni, iar România s-a dezvoltat independent de politică în alte domenii. Avem artiști de succes, medici de succes, etc, dar nu avem politicieni de succes.

Asta ar trebui să se schimbe cumva, deși e foarte greu ca oamenii bine pregătiți să intre în politică, știu că vor fi jigniți, puși la zid, compromiși public. Visez la ziua când vom avea profesioniști la butoane și nu impostori, marionete controlate de `deep state`. În plus, politicul ne menține sau nu, prin politici publice și sociale, locul ca nație în Europa. De asta mă duc la vot, ca să nu devenim o colonie zombificată”, a spus Adraiana Bahmuțeanu.

Pe de altă parte, Șerban Huidu a vorbit despre cât de important este ca românii să-și exercite dreptul de a vota.

”Numai când nu ai libertatea îți dai seama cât de importantă e. Din 1994 încoace am fost la tot ce însemna votare. Pentru că în ochii puștanului de 13 ani în 1989, am încă pancarta aia din Revoluție: COPIII NOȘTRI VOR FI LIBERI!”, a spus acesta.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button