Lifestyle

O recunoști pe fetița simpatică din imagine? A ajuns celebră și s-a certat cu multe vedete din România, din cauza meseriei sale


Cine este fetița din imaginea de mai sus? Acum este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete, cu o carieră de succes și o familie frumoasă. De-a lungul timpului, s-a certat cu mai multe vedete, criticându-le stilul vestimentar.

Recunoașteți fetița din imagine?

S-a născut pe data de 28 iulie 1981 în Pitești, iar după ani mulți de muncă, acum este o personalitate cunoscută în lumea modei, activând ca stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune. De asemenea, este cunoscută ca fiind unul dintre cei mai influenți editori de modă din România.

Copilăria nu a fost una foarte ușoară pentru ea. A trecut prin momente dificile din cauza greutății. Era foarte slabă, motiv pentru care a ținut o cură de îngrășare drastică, care a dus la creșterea în greutate cu 20 de kilograme în doar 6 luni.

Mai târziu, când a ajuns la facultate, a pierdut 22 de kilograme în doar 2 luni, din cauza stresului. A absolvit secția de Modă din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București, însă a renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea.

A intrat în industria modei, iar în anul 2010 a fost ambasadoarea Rafael & Sons, cel mai mare importator de diamante din România. În 2013 a devenit Brand Ambassador pentru FILOFAX, iar între anii 2016 și 2018 a fost membră a juriului în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Probabil că v-ați dat seama deja de cine este vorba. Iulia Albu este recunoscută pentru aparițiile sale extravagante și pentru comentariile tăioase referitoare la vestimentația vedetelor, atât din România, cât și din afară.

Iulia Albu

Iulia Albu

Iulia Albu nu are o relație foarte bună cu părinții ei

Iulia Albu a participat la America Express alături de Mike. Înainte de a fi eliminați a primit o scrisoare emoționantă de la mama lui Mike, în care le-a spus cât de mult îi iubește.

Vorbele frumoase au emoționat-o pe Iulia, spunând că părinții ei nu au făcut niciodată un asemenea gest pentru ea și că nu are o relație bună cu ei.

„Eu, din păcate, nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, a declarat Iulia Albu cu lacrimi în ochi.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button