Lifestyle

Nunta surpriză în showbiz! Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini de la nunta


Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și iubita anunțaseră că își vor uni destinele în vara aceasta, dar nu anunțaseră data.

Mesajul lui Răzvan Simion și al Dalianei Răducan după căsătorie

Răzvan Simion și Daliana Răducan au devenit soț și soție pe 8 iunie. Evenimentul a fost unul discret și extrem de select. Căsătoria lor a avut loc doar sub privirile famililor.

După ce au făcut marele pas, cei doi au postat pe rețelele de socializare imagini de la cununia civilă, însoțite de un mesaj emoționant despre povestea lor de dragoste și despre ce înseamnă soțul ei pentru ea.

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns,

DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Va invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră”, au transmis proaspeții căsătoriți.

Ce ținute au purtat mirii

Cum era de așteptat, proaspăta soție a prezentatorului a arătat incredibil în ziua cea mare și a ales o rochie de mireasă spectaculoasă, tip sirenă, cu care a atras toate privirile.

Rochia aleasă este model tip sirenă, din dantelă, semnată de designerul Nicoleta Negură. La aceasta a accesorizat bijuterii prețioase, sandale strălucitoare, dar nu a purtat voal. De partea cealaltă, Răzvan Simion a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă și papion. (VEZI GALERIE FOTO)Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button