Lifestyle

Mikaela, fiica Iuliei Albu, apariție de senzație la banchetul de clasa a 8-a. A făcut furori


Toată suflarea românească știe astăzi cine este Iulia Albu, și la fel de bine știu și despre căsnicia și divorțul de Mihai Albu. Dar, deși plin de scandal, în urma acestui mariaj venea pe lume Mikaela, fiica Iuliei Albu, o apariție de senzație la banchetul de clasa a 8-a.

Iulia Albu, de la extaz la agonie, și cu multe extravaganțe

În urmă cu mai bine de 11 ani, puțină lume știa cine și cu ce se ocupă Iulia Albu, azi o vedetă controversată și cu multe extravaganțe la activ. În 2004, tânăra Iulia Voichiță pe atunci, și încă pe băncile facultății, se căsătorea cu designerulMihai Albu, un bărbat cu 19 ani mai mare ca ea.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, apariție de senzație la banchetul de clasa a 8-a. A făcut furori

Căsătoria lor a durat doar 9 ani, în 2013 cei doi divorțând, dar nu fără scandal și fără a intra în atenția presei, Iulia Albu fiind cea care declanșa ostilitățile. Deși cei doi au intrat într-un război mediatic, plin de acuzații și declarații dure, un lucru bun a ieșit din această relație, Mikaela, fiica Iuliei Albu.

La 14 ani, Mikaela, fiica Iuliei Albu, apariție de senzație la banchetul de clasa a 8-a

Astăzi o frumoasă domnișoară, de 14 ani, este motiv de laudă atât din partea mamei sale, deși Iulia Albu a povestit recent că se ceartă cu fiica ei, cât și din partea tatălui, Mihai Albu. Dar, conform imaginilor apărute pe internet, fanii au putut vedea cum arată Mikaela la 14 ani.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, a fost o apariție de senzație la banchetul de clasa a 8-a, deși mai are puțin și va intra și ea în febra examenelor pentru Evaluarea Națională.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, apariție de senzație la banchetul de clasa a 8-a. A făcut furori

(foto: Instagram)

La banchetul de final de clasa a VIII-a, a reușit să atragă privirile. Conform apropiaților, se pare că cei doi părinți au ajutat-o pe tânăra de 14 ani să arate impecabil la banchet, iar efectul a fost cel scontat, Mikaela mulțumindu-le amândorura într-o postare de pe rețelele de socializare:

„Îți mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă. Mulțumesc pentru pantofii tăi Valentino pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară, Mulțumesc, Cătălina și Andreea. Și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea. Vă iubesc”, a scris pe Instagram Mikaela.

Iulia Albu și fiica sa Mikaela, au o relație specială

După divorțul extrem de mediatizat, în cele din urmă Iulia Albu a reușit să-și vadă de viața ei pesonală și profesonală, dar fără a omite să aibă grijă de Mikaela, iar într-un dialog exclusiv cu Playtech Știri, vedeta povestea că are o relație specială cu fiica sa:

„Îmi seamănă din toate punctele de vedere: fizic, comportamental, manierisme. E cea mai bună variantă pe care aș fi putut să mi-o doresc.

(…)Avem o zi pe săptămână în care ea mă îmbracă pe mine, adică vinerea, și o alta când eu aleg în ce să o îmbrac pe ea.

Așa că până acum, vinerea am avut grijă să nu-mi pun filmări. Mă poate surprinde oricând, cu orice.”, ne povestea vedeta.

(foto: Instagram)

Acum, atât Mihai Albu, cât și Iulia Albu vor trece prin ceea ce trec toți părinții în aceată perioadă, emoțiile unui examen, având în vedere că Mikaela, fiica Iuliei Albu, va susține primul examen important din viața ei, Evaluarea Națională.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button