Lifestyle

Marea absentă de la nunta lui Pepe. Motivul pentru care Andra Măruță nu a venit la petrecere


Vineri, 7 iunie 2024, Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody într-un cadru de vis, alături de invitați de seamă. Însă, marea absentă de la evenimentul monden a fost chiar nașa artistului din căsătoria cu Raluca Pastramă, și anume Andra Măruță. De ce nu a fost la nunta lui Pepe? Abia acum s-a aflat.

De ce Andra Măruță a lipsit de la nunta lui Pepe

Pepe și Yasmine Ody și-au unit destinele vineri, 7 iunie 2024, și au avut alături invitați pe măsură. De pildă, Cătălin Măruță a venit însoțit de fiul său, David, însă Andra a lipsit și mulți s-au întrebat care a fost motivul. În urmă cu 10 ani, la nunta artistului cu Raluca Pastramă, soții Măruță au fost prezenți în calitate de nași.

Recent, Pepe și aleasa inimii sale, Yasmine Ody, s-au căsătorit religios, apoi și-au celebrat iubirea printr-o nuntă sofisticată. În jur de 200 de invitați le-au fost alături în ziua cea mare, printre care s-au numărat și personaje cunoscute în showbiz: Oana Roman, Simona Gherghe, Mirela Vaida, Bella Santiago sau Marcel Pavel.

Cătălin Măruță și-a făcut apariția doar cu fiul său, David

Și Cătălin Măruță și-a făcut apariția la eveniment, însă nu a venit cu întreaga familie, ci doar cu David. Cei doi au purtat ținute asortate și s-au pozat cu mirii. Ce s-a întâmplat cu Andra, de a lipsit?

Ei bine, chiar în ziua nunții lui Pepe, Andra a susținut un concert la Târgu Jiu.

„E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că sunt în Târgu Jiu. Cătălin e în București, mama soacră e în București, dar mă bucur pentru că îmi amintesc cu drag că aici a fost nunta noastră și avem foarte multe amintiri frumoase aici în Târgu Jiu. În seara asta o să cânt la Rovinari’, a precizat Andra vineri, pe InstaStory.

Mesajul mirelui în ziua nunții

În ziua nunții sale, mirele Pepe a ținut un discurs emoționant, exprimându-și recunoștința față de invitați:

„Apropiați și devotați, care se bucură pentru dragostea noastră. Yasi e fericită. Eu sunt extrem de fericit și mulțumit că Yasi e mulțumită. Vă mulțumesc pe rând fiecăruia în parte și mă jur pe cuvântul meu că este cea mai frumoasă și cea mai fericită seară pe care puteam să o avem împreună, în familie și asta datorită vouă, pentru că ați venit cu atâta dragoste. Vă simt zâmbetul și sclipirea în ochi pentru iubirea și pentru fericirea noastră. Vă mulțumesc mult de tot!”.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button