Lifestyle

Împăcarea anului în showbiz? Cum au fost surprinși Ramona Olaru și Cuza, imaginile fac furori


Ramona Olaru este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și a fost mereu în atenția publicului și nu doar pentru cariera sa de succes, ci și pentru viața personală. De data aceasta, blondina a făcut furori în mediul online cu o imagine în care dă de înteles că s-a împăcat cu fostul ei iubit, Cuza.

Ramona Olaru și Cuza, colegi de emisiune

Ramona Olaru a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică și independentă. Chiar și după despărțiri dureroase, ea a reușit să meargă mai departe și să se ocupe de cariera sa, devenind una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi. Ea s-a iubit cu câțiva bărbați celebri, dar cea mai lungă relație, doi ani, a avut-o cu Cuza de la Noaptea Târziu.

Cei doi au avut o poveste de dragoste cu multe certuri și împăcări, dar după numeroase neînțelegeri au decis să meragă pe drumuri separate. Dar Ramona Olaru și Cuza sunt colegi la emisiuea ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Deși, au avut momente dificile la începutul colaborării pe micile ecrane, au reușit să separe viața profesională de cea personală.

”A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta, cred că și ei i-a fost la greu, dar oricum din start în capul meu a fost delimitarea și pe platou nu s-a simțit niciodată, cred eu și sper”, spunea Cuza cu ceva timp în urmă.

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună?

Ramona Olaru și Cuza nu au fost prezenți la nunta colegului lor Răzvan Simion, dar se pare că și-au petrecut timpul împreună. Cei doi au scăpat în mediul online fotografii care i-au făcut pe fanii lor să se întrebe dacă nu cumva sunt din nou împreună.

Ramona Olaru și fostul iubit ar fi fost împreună la o piscină de lux din zona Floreasca a Capitalei și ambii au publicat pe Instagram imagini din același loc, la aceeași oră. Blodina și Cuza au profitat de soare atât cât s-a putut până când s-a dezlănțuit ploaia. Chiar și așa, Ramona Olaru nu s-a speriat și s-a fotografiat în ploaie, într-un costum de baie alb.

Ramona Olaru s-a iubit cu Cătălin Cazacu

După despărțirea de Cuza, un alt capitol important în viața sentimentală a Ramonei Olaru a fost povestea de iubire cu Cătălin Cazacu, fost sportiv și vedetă de televiziune. Cei doi au fost împreună un an de zile, dar au avut o relație plină de pasiune, dar și de suișuri și coborâșuri.

Prezentatoarea primise inelul de logodnă, însă la scurt timp ea și Cătălin s-au despărțit. Separarea dintre ai nu a fost una amiabilă, ci una în care și-au adus acuze unul altuia. Se pare că infidelitatea fostului sportiv a fost motivul rupturii dintre ei. Mai mult, Ramona Olaru a recunoscut că relația lor a fost una toxică.

”Este un tot format din multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice, pot folosi cuvântul ăsta, că eu am locuit acolo, am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe psihic a fost incredibil de rău, ceva ce nu foarte multe persoane pot duce.

A fost ceva foarte rău ce nu poate fi explicat în cuvinte. Sunt lucruri pe care ar trebui să le țin pentru mine și să nu le spun deloc”, mărturisea Ramona Olaru, în vara anului 2023, pentru emisiunea Ego Life.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button