Lifestyle

Greșeala pe care o fac turiștii când ajung în camera de hotel. Specialiștii au avertizat turiștii despre acest obicei. Sigur și tu ai făcut asta cel puțin o dată!


Specialiștii trag câteva semnlae de alarmă, prezentânt în același timp și care este greșeala pe care o fac turiștii când ajung în camera de hotel. Mai mult ca sigur și tu ai făcut asta cel puțin o dată, așa că ține cont de aceste recomandări.

Care este greșeala pe care o fac turiștii când ajung în camera de hotel

De obicei, turiștii sunt sfătuiți să își pună obiectele de valoare în seiful din camera de hotel pentru a le păstra în siguranță. Dar bijuteriile, pașaportul și tehnologia s-ar putea să nu fie atât de sigure pe cât credeai, a avertizat un creator de conținut.

Asta pe de-o parte, pe de alta, de cele mai multe ori, având garanția că avem parte de o cameră curată, nu ne mai uităm cu atenție în dulapuri, și ne apucăm să despachetăm bagajele și să punem hainele frumos pe rafturi, sau umerașe.

Numai că, spun experții, asta este, de fapt, greșeala pe care o fac turiștii când ajung în camera de hotel , și anume neverificarea acestor spații de depozitare din camerele de hotel.

Specialiștii au avertizat turiștii despre acest obicei

Într-o postare de pe rețelele de socializare, un celebru medic dermatolog avertizează despre acest greșeală frecventă, precizând că, de fapt, „dulapurile de hotel, în special cele din lemn sau care au rosturi și crăpături, reprezintă un risc de infestare cu ploșnițe. Nu doar paturile au ploșnițe”.

Un alt specialist spune unde să te uiți de urgență, și susține aceste afirmații, atrăgând atenția, asupra faptului că, de cele mai multe ori, aceste spații de depozitare nu sunt curățate, și nici verificate. Iar asta poate duce la apariția crăpăturilor în mobilierul din cameră, unde se pot ascunde ploșnițele.

„Dacă există crăpături/găuri în mobilier, poate fi o cale pentru pătrunderea ploșnițelor.

Așa că, de obicei, recomand oamenilor să-și păstreze hainele în pungi de plastic sau agățate pe umeraș. Sau chiar să evite dulapurile, dacă le e teamă de ploșnițe”, spune specialistul.

Evită să aduci acasă ploșnițele din camera de hotel

Pentru oaspeții frecvenți ai hotelurilor, scenariul ploșnițelor a căpătat proporții de coșmar. Paraziți minusculi, cu aspect de gândaci, care stau la pândă, te mușcă fără somn și te înțeapă și apoi, ca și cum nu ar fi de ajuns, se strecoară în geanta ta pentru a-ți infesta casa cu unii dintre cei mai greu de eradicat dăunători pe care i-ai putea găsi, dacă ai căuta.

Incidența acestor insecte în camerele de hotel a crescut, astfel că aceste insecte adoră să locuiască pe suprafețe tapițate, cum ar fi saltelele confortabile, dar pot fi găsite și în alte obiecte de mobilier.

Acești dăunători invazivi sunt de obicei transportați dintr-un loc în altul, în special din hoteluri, turiștii neștiutori dându-le drumul direct în casele lor. În concluzie, mare atenție când ajungeți într-un hotel. Mai bine verificați de 2 ori, și de-abia apoi apucați-vă să scoateți hainele din geamantane.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button