Lifestyle

Doliu uriaș în lumea muzicii din România! A murit Neluță Neagu


Veste tristă în lumea muzicii din România. Neluță Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lăutari din țara noastră, a decedat. Din păcate, artistul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Neluță Neagu s-a stins din viață

Ultimii ani din viață au fost foarte dificili pentru Neluță Neagu. Artistul apreciat de o țară întreagă s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, în cele din urmă ajungând pe patul de spital.

De asemenea, acesta a fost supus și unei operații foarte grele la sfârșitul anului trecut. Atunci, artistul i-a făcut față cu succes operației, însă perioada de recuperare a fost decisivă în cazul său. Din nefericire, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

Reamintim faptul că Neluță Neagu a fost diagnosticat cu Covid-19 în timpul pandemiei, iar starea lui de sănătate nu a fost una bună nici atunci, fiind nevoit să poarte mască de oxigen.

„Aveți grija de voi toți lăutarii. Nu mi-a venit să cred aşa ceva ce răutăcios e covidul ăsta. Feriți-vă! Mai fac un apel pentru toți cei la care trebuia să cânt, ăsta e necazul fraților rugați-vă și pentru mine”, a fost mesajul artistului la acea vreme.

Soția lui a murit în Săptămâna Mare

Soția lui Neluță Neagu s-a stins din viață pe 4 aprilie 2023. Artistul pare să nu își mai fi revenit după această dramă, supărarea grăbindu-i parcă și lui sfârșitul.

Carmen Stăncioiu, soția lui Neluță Neagu a murit chiar în săptămâna Paștelui. Cei doi au trăit o furmoasă poveste de dragoste, iar legătura dintre ei a fost extrem de puternică, după cum toți apropiații au confirmat, de-a lungul timpului.

„Venim pe rând, dar plecăm pe sărite. Cu durere în suflet, Neluță Neagu a pierdut în noaptea aceasta jumătatea care i-a fost stâlpul familie, doamna Carmen. Condoleanțe și putere să poți trece peste această mare durere”, a fost unul dintre mesaje.

„Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a sotiei lui Neluță Neagu 😢 Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!”, a spus un alt fan.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button