Lifestyle

De ce nu s-a căsătorit Nicușor Dan cu Mirabela Grădinaru, deși sunt împreună de 20 de ani: „Tot timpul am fost un om liber”


Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, are o relație de aproape două decenii cu Mirabela Grădinaru, partenera sa de viață. Chiar dacă nu sunt căsătoriți oficial, Mirabela a fost întotdeauna alături de el.

Cum a început povestea lor de dragoste?

Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela a început în anul 2005, pe când partenera de viață a edilului era studentă la la Facultatea de Geografie. A fost dragoste la prima vedere între cei doi.

De-a lungul timpului, legătura lor s-a întărit, rezultând în doi copii minunați. Pe lângă viața personală, au format împreună și o echipă puternică în plan profesional, punând bazele Asociației Salvați Bucureștiul.

Mirabela, o prezență discretă în spațiul public

În timp ce Nicușor este o figură foarte cunoscută în spațil public și s-a implicat în politică, Mirabela Grădinaru a preferat să stea departe de media Ea este manager la una dintre cele mai mari companii auto din România. Se presupune că ea primește lunar un salariu de aproximativ 10.000 de lei, conform unor surse menționate pe bugetul.ro.

Cei doi stau în chirie într-un apartament

Nicușor Dan a dezvăluit că stă în chirie și plătește lunar 590 de euro pentru un apartament cu o cameră și două dormitoare la mansardă. Acesta este situat într-un cartier liniștit, oferindu-i primarului un confort atât material, cât și spiritual. Apartamentul are o semnificație specială pentru el, fiind locul în care au crescut copiii lor și s-au creat amintiri prețioase.

De ce nu s-a căsătorit Nicușor Dan cu iubita sa?

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Nicușor Dan a vorbit și despre motivul din cauza căruia nu a cerut-o de soție pe Mirabela.

„E foarte bine așa cum suntem în momentul de față. Totul e foarte bine, în momentul în care vom avea timp să reflectăm, să reflectăm în general, pentru că alergăm așa în jurul copiilor și în jurul primăriei. Cu toate astea lucrurile merg foarte bine. Copiii sunt fericiți, la școală la grădiniță. Tot timpul am fost un om liber și responsabil”, a mărturisit actualul edil al Primăriei Capitalei.

Iubirea este un fel de iubire către sinele tău și al celuilalt. Ca să ai deschiderea asta trebuie să ai încredere. Există multe paliere pe care le-am experimentat. Acum, pe măsură ce trece timpul, mi se pare că lucrurile devin mai adânci, mai serioase, mai fundamentate. Și copiii ajută foarte mult. Acesta a fost un moment foarte important, mai ales la primul copil. Noi ne obișnuim cu noi înșine, totul ni se pare banal, să ridicăm mâna, să vorbim, și când vezi viața cum se naște și cum face toți pașii ăștia care ni se par nouă evidenți, pentru mine cel puțin a fost un mare moment de bucurie.

În ceea ce privește momentele de romantism, Nicușor Dan a mărturisit că este un bărbat romantic, însă încearcă să evite clișeele.

„Am fost romantic de multe ori. Încerc să fug de șabloane în manifestările acestea de romantism”.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button