Lifestyle

Cum se simte Ana Baniciu după ce a născut înainte de termen. Tatăl ei, Mircea Baniciu, primele declarații despre nepotul său: “Știți ce frumusețe de băiat este?” EXCLUSIV


Ana Baniciu trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa! Vedeta și soțul său, Edi Kovacs, au devenit părinți pentru prima dată, după ce medicii stabiliseră termenul în data de 12 iunie. Ana a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, în cursul zilei de ieri, 4 iunie. Tatăl artistei, Mircea Baniciu, a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mircea Baniciu, fericit că a devenit bunic!

Mircea Baniciu este în culmea fericirii! Fiica sa a devenit mamă pentru prima oară. Chiar dacă vedeta își dorea să nască pe cale naturală, tatăl artistei ne-a declarat că a născut prin cezariană, fiind sarcina destul de mare. Avem primele declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri:

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori.

Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc.”, ne-a declarat emoționat Mircea Baniciu, tatăl Anei, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Motivul pentru care Mircea Baniciu nu merge la spital la fiica și nepotul său

Mircea Baniciu așteapta cu nerăbdare să își strângă în brațe nepotul, însă acesta nu va merge la spital, că îi va aștepta acasă. Artistul ne-a spus motivul pentru care nu va merge la spital:

Citește și: Câte kilograme a acumulat Ana Baniciu în sarcină? Reacția lui Mircea Baniciu când îi vede burtica de gravidă: „El încă mă vede un copil” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Nu o să merg la spital, în 2,3 zile se vor întoarce acasă, iar eu voi fi plecat, am de susținut niște spectacole. Astăzi în niciun caz nu voi ajunge, dar mâine sper să ajung să îi fac o vizită, ori acasă dacă o externează, ori la spital.”, ne-a declarat Mircea Baniciu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Ana Baniciu, primele declarații despre sarcină: “Când am fost plecați în Israel și ne-a prins războiul acolo, eu eram gravidă, dar nu știam” EXCLUSIV – Playtech ȘtiriSursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button