Lifestyle

Cum a apărut Carmen Iohannis la secția de votare din Sibiu. Prima-doamnă a mers singură la vot


Carmen Iohannis și-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale din 2024 la Sibiu. Prima-doamnă a României a mers singură la vot. Imediat ce a părăsit secția de votare, soția președintelui României i-a îndemnat să meargă la vot.

„Am votat pentru o administrație locală eficientă și pentru o Europă unită. Vă doresc o duminică frumoasă și vă încurajez pe toți să participați la vot, este esențial”, a declarat Carmen Iohannis, conform declarațiilor citate de Antena 3.

Soția lui Klaus Iohannis a dezvăluit și care sunt calitățile pe care ea și le-ar dori de la un edil acestea fiind „eficiență și unitate”.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în ziua alegerilor?

Prima-doamnă a României a venit foarte elegantă și zâmbitoare la vot. Ea a ales să poarte în ziua alegerilor locale și europarlamentare 2024 o rochie albă simplă, până la genunchi, cu mâneci scurte. A accesorizat ținuta cu un ceas alb la mână și o poșetă albă. De asemenea, a optat pentru o pereche de sandale de culoare bej.

La alegerile din 2020, Carmen Iohannis a mers să voteze tot singură la Sibiu, fiind însoșită de un reprezentant SPP. Atunci, prima-doamnă a României nu a dorit să ofere declaraţii, s-a limitat doar să-i salute pe cei prezenţi şi să zâmbească de pe sub masca de protecţie.

Klaus Iohannis a votat la Licelul Jean Monnet din București

Klaus Iohannis a sosit la secția de votare de la Liceul Jean Monnet din București, însoțit de doi membri ai Serviciului de Protecție și Pază. Cu ocazia acestei zile importante pentru întreaga națiune, Klaus Iohannis a transmis câteva cuvinte.

„Astăzi este o zi crucială, o zi în care alegem conducătorii comunităților noastre și reprezentanții noștri în Parlamentul European. Am votat și vă îndemn pe toți să mergeți la vot, este de o importanță crucială!”, a subliniat Klaus Iohannis.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button