Lifestyle

Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Prietena ei, Alina Radi, dezvăluiri cutremurătoare: “Am început să plângem amândouă. Nu știa mai nimeni” EXCLUSIV


Vestea că celebrul make-up artist Anca Molnar s-a stins din viață la 35 de ani a îndoliat showbizul românesc. Multe vedete care au colaborat cu Anca nu-și revin din șoc. Una dintre prietenele sale a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Playtech-Știri, despre cum s-au cunoscut și ce mărturisire grea i-a făcut după un control medical în București.

Alina Radi, despre prietenia cu Anca Molnar

Anca Molnar a murit marți, 11 iunie 2024, după o luptă nemiloasă cu cancerul. Experta în machiaj era foarte apreciată de multe vedete din România, care apelau la ea să le înfrumusețeze pentru diverse evenimente și nu numai. Cu una dintre ele a legat o frumoasă prietenie. Este vorba de Alina Radi, cae ne-a oferit detalii cutremurătoare despre cum a aflat Anca Molnar că e bolnavă.

 „Ne cunoșteam de mulți ani. Ne-am cunoscut în 2012-2013 , când a făcut primul ei curs de make-up. M-a contactat și de atunci s-a legat o prietenie frumoasă între noi. Ulterior, chiar ea mi-a recomandat să fac un curs, apoi am colaborat în diverse proiecte. Era o femeie sociabilă, prietenoasă, nu aveai cum să nu legi o prietenie cu ea. Rămâne de neînlocuit. Era o femeie atât de bună…”, ne-a declarat Alina Radi, exclusiv pentru Playtech-Știri.

Ce simptom a alarmat-o pe Anca Molnar să meargă la medic

Prietena ei ne-a mai spus că a vorbit ultima dată cu Anca Molnar în urmă cu două luni, momentul fiind extrem de emoționant și lacrimogen. Potrivit Alinei Radi, make-up artistul a aflat că are tumoare pe creier după un control medical în Capitală, durerile de cap fiind cele care au alarmat-o să meargă la doctor.

„Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!

Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!”, a conchis Alina Radi, exclusiv pentru Playtech-Știri.

Când va fi înmormântată

Trupul neînsuflețit al Ancăi Molnar va fi depus la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic), începând de astăzi, ora 18. Înmormântare va avea loc joi, 13 iunie, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, a anunțat soțul ei, Claudiu Molnar, pe rețelele sociale.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button