Lifestyle

Cine este artista care va intona Imnul României la meciul amical cu Bulgaria. Surpriză mare


În doar câteva minute începe un meci important pentru România. Tricolorii trebuie să-i învingă pe vecinii bulgari într-un meci de zile mari. Ca de fiecare dată, un artist va intona Imnul României înainte de începerea partidei.

Cine va cânta Imnul României la partida împotriva Bulgariei

Echipa națională de fotbal a României întâlnește Bulgaria, astăzi, pe stadionul Steaua din Capitală, în ultimele partide test înaintea participării la EURO 2024. Turneul final al Campionatului European din Germania are loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Naționala României face parte din Grupa E, iar echipele cu care ne vom confrunta sunt Ucraina, Belgia și Slovacia. După meciul din seara aceasta împotriva Bulgariei, naționala va juca cu Liechtenstein, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua.

Meciul mult așteptat începe la ora 21:30, iar cea care va cânta Imnul României anul acesta este Paula Seling.

„În această seară, alături de miile de voci din tribunele stadionului Steaua, Paula Seling va intona imnul României înaintea partidei cu Bulgaria”, a anunţat FRF.

Andra Măruță, criticată după ce a cântat Imnul României

În urmă cu aproximativ jumătate de an, Andra Măruță a fost cea care a cântat Imnul României, atunci când naționala a jucat împotriva Elveției. Interpretarea artistei a fost una perfecta din punct de vedere muzical, dar mulți au criticat-o că ar fi citit versurile Imnului, deoarece nu le știa.

„Știu toate strofele, cele patru care se cântă. Le-am cântat de atâtea ori și îl știu atât de bine, dar, cu toate astea, nu te poți risca să faci măcar o greșeală.

E mult prea important momentul, cântecul în sine, încât să faci vreo greșeală din cauza emoțiilor. Suntem oameni, avem emoții, trăiri. Fără astea nu putem să transmitem.

E atât de onorant pentru un artist să urce pe scenă și să cânte o țară întreagă cu el încât nu îți poți permite ca artist profesionist să faci vreo greșeală. Eu mă bucur că a ajuns emoția mea din suflet la voi prin această interpretare”, a fost răspunsul Andrei într-un clip video postat pe Instagram la acea vreme.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button