Lifestyle

Cele mai ciudate 14 de locuri în care locuiesc oamenii. Sunt total bizare, nu ți-ai fi închipuit


În general, când ne gândim la zone pe care oamenii le numesc „acasă”, ne gândim la orașe și sate, așezări în care domnesc liniștea și confortul. Există însă și câteva excepții ce încalcă toate regulile. Cele mai ciudate 14 de locuri în care locuiesc oamenii dovedesc cât de curajoși sunt unii. În top apare și o zonă din București.

Un top inedit

Deși majoritatea caselor în care locuiesc de obicei oamenii sunt structurate pentru a îndeplini toate nevoile umane de bază, cum ar fi dormitul și mâncatul, există și câteva excepții spectaculoase de la normă.

A fost alcătuită o listă pe care au fost incluse câteva astfel de exemple.

Cele mai ciudate locuri în care locuiesc oamenii

Cele mai ciudate 14 de locuri în care locuiesc oamenii sunt:

 1. Templul suspendat de pe Muntele Hengshan, China
 2. Chong Kneas Floating village
 3. Yakutsk, Siberia – Cel mai rece oraș din lume
 4.  Canalele de sub București
 5. Freedom Cove
 6. Insula Ellidaey
 7. Cliff Village
 8. Drina River House
 9. Santuario Madonna della Corona
 10. Mount Fanjing
 11. Mănăstirile de la Meteora
 12. Ponte Vecchio
 13. Matmata, Tunisia
 14. Villa Girasole

Te-ar putea interesa și: Orașul cu cea mai ciudată formă din lume. E situat în vârf de munte și îi fascinează pe turiști

Bucureștiul apare și el în top

Templul suspendat de pe Muntele Hengshan, China – construcția ce a fost finalizată acum 1400 de ani pare că sfidează legile fizicii, fiind „agățat” de peretele vertical al canionului Jinlong, aproape de Muntele Hengshan în provincia Shanxi.

Pe listă apare și un loc din România. Este vorba despre sutele de oameni care locuiesc în canalele Bucureștiului, în videoclip fiind prezentate imaginile ce au făcut înconjurul lumii și care dezvăluie cum arată viața de sub oraș.

Te-ar putea interesa și: Oraşul uitat din România care are cea mai mare sculptură realizată în piatră. Este un loc de vis, trebuie să ajungi aici măcar o dată în viaţă

Inclusă în acest top inedit este și una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din lume. Este vorba despre Ponte Vecchio, cel mai vechi pod din Florența, Italia. Construit de Neri di Fioravante (1345), este celebru pentru casele mici aliniate de ambele părți ale podului. Începând cu secolul al XVI-lea magazinele de pe pod au devenit ateliere ale bijutierilor. Anterior unele din aceste vile au fost măcelării.

Imagini și mai multe informații despre cele mai ciudate locuri în care locuiesc oamenii poți vedea în videoclipul de mai jos:Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button