Lifestyle

Ce ține Nicușor Dan în locuința pentru care dă 550 de euro chirie pe lună. Detaliul care i-a uimit pe români FOTO


Nicușor Dan și soția lui duc o viața modestă și locuiesc într-un apartament pe care îl închiriază. Nu este nimic luxos, dar un detaliu interesant i-a uimit pe români. Ce are în casă edilul Capitalei?

Ce ține Nicușor Dan în casă? Detaliul care i-a uimit pe români

Nicușor Dan și soția lui stau în chirie într-un apartament situat la mansarda unei case vechi. Mulți români au rămas surprinși când au aflat că primarul Bucureștiului nu are o casă de lux și mai multe mașini.

Pentru apartamentul lor plătesc în fiecare lună suma de 550 de euro. Nicușor Dan și Mirabela duc o viața modestă, în ciuda câștigurilor financiare pe care edilul le are.

Cu toate acestea, cei doi aleg să trăiască, alături de cei doi copii ai lor, într-un apartament cu două dormitoare la mansardă. Este suficient pentru el și familia lui deocamdată, spune el.

Un lucru care i-a uimit pe mulți români a fost modul în care este decorat apartamentul. Nu este de lux, iar un dormitor este plin de cărți. Nicușor Dan are o bibliotecă de peste 100 de cărți.

De ce alege Nicușor Dan să stea în chirie

În urmă cu câteva luni, primarul Capitalei a explicat de ce a ales să stea în chirie. Ar fi putut să-și cumpere o casă, dar spune că este mulțumit de zona în care se află apartamentul său. Cartierul este unul liniștit, nu este mult trafic și este locul unde și-a crescut copiii.

„Acum, faptul că în apartamentul acesta au crescut copiii, s-a născut băiețelul, că locuim într-un cartier unde nu prea circulă mașini, îmi place foarte mult.

Nu sunt deloc stresat din punct de vedere material, am un back-up, pot să merg oricând să predau. Mirabela ar vrea să avem casa noastră, să așeze ea lucrurile, să fie casa ei, dar poate va fi, la un moment dat.

Plătim 550 de euro pe lună, o cameră și două dormitoare la mansardă, iar proprietarul plătește taxele. Cam atât”, spunea Nicușor Dan, în emisiunea lui Denise Rifai.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button