Lifestyle

Ce salariu poți încasa pe lună dacă te angajezi la Dedeman. Cât câștigă un consultant în vânzări?


Dedeman, după cum bine se știe, este unul din cei mai importanți jucători din piața de bricolaj din România, compania cu cea mai mare creștere în ultimii ani. Ca urmare a acestui lucru, frații Pavăl au decis că este momentul să facă noi angajări. Așa că am aflat ce salariu poți încasa pe lună dacă te angajezi la Dedeman, precum și cât câștigă un consultant în vânzări.

Peste 1,5 miliarde de lei profituri în 2023

De mai bine de 32 Dedeman și-a stabilit poziția de lider pe piața locală de bricolaj, iar asta s-a văzut în toate investițiile făcute în toată această perioadă. Conform celor de la Forbes România, din datele financiare ale anului trecut reiese că Dedeman a avut un profit de 1,5 miliarde de lei net, la un pacht de afaceri ce se ridică la 11,5 miliarde de lei.

Ce salariu poți încasa pe lună dacă te angajezi la Dedeman. Cât câștigă un consultant în vânzări?

Frații Adrian și Dragoș Pavăl

Vorbim, așadar, de una din cele mai mari afaceri locale, a cărei proprietari sunt frații Dragoș și Adrian Pavăl, care au și alte active și în alte domenii de activitate, ceea ce-i poziționează în Top 10 ai milionarilor români.

Compania Dedeman anunță noi angajaări pentru 2024

Ca urmare a numărului mare de magazine deschise în ultima perioadă, compania a demarat un amplu proces de angajări și în acest an.

Printre companiile românești, conform datelor de la Ministerul Finanțelor, Dedeman este una din companiile care au o ofertă salarială extrem de bună.

Atfel că am aflat ce salariu poți încasa pe lună dacă te angajezi la Dedeman. În același timp, am aflat și cât câștigă un salariat de la Dedeman, din postura de consultant în vânzări.

În oferta salarială de la acest moment se regăsesc posturi la care se oferă salarii de peste 10.000 de lei, în majoritatea orașelor mari din țară unde au magazine.

Ce salariu poți încasa pe lună dacă te angajezi la Dedeman

Dacă ai experiența necesară de a ocupa un post de project manager, de exemplu, Dedeman îți va oferi un salariu care poate ajunge până la 9.980 de lei.

Ce salariu poți încasa pe lună dacă te angajezi la Dedeman. Cât câștigă un consultant în vânzări?

La această sumă, conform informațiilor, se mai adaugă bonuri de masă, cu o valoare totală de 600 de lei, deci un total de 10.580 de lei. Pe lângă această sumă, există și posibilitatea primirii unui bonus anual care se ridică la 47.000 de lei.

Cât câștigă un consultant în vânzări?

De cealaltă parte, conform agregatelor de oferte de muncă, un consultant în vânzări, în funcție de experiență, poate ajunge la un salariu cuprins între 3.700 și 6.000 de lei, la care se adaugă bonurile de masă.

În aceeași ordine de idei, conform fișei postului, viitorul consultant în vânzări trebuie să îndeplinească următoarele sarcini:

  • să întâmpine clienții cu promptitudine și amabilitate, să le ofere consultanță;
  • să contribuie la realizarea comenzilor de aprovizionare de pe raion;
  • să recepționeze marfa de pe raion, să verifice cantitatea și calitatea sa;
  • să pună etichetele de preț și să le actualizeze;
  • să schimbe promoțiile;
  • să se implice în curățenia de pe raion.

În concluzie, dacă ești dispus pentru unul din aceste posturi, poți consulta oferta Dedeman, și să vezi unde te poți încadra, și astfel poți câștiga sume considerabile.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button