Lifestyle

Ce mari s-au făcut copiii lui Răzvan Simion! Fiica prezentatorului TV, decolteu îndrăzneț la nunta tatălui său. Și mezinul i-a uimit pe toți FOTO


Răzvan Simion s-a căsătorit în secret cu Daliana Răducan, iar nu doar cei doi îndrăgostiți au atras privirile, ci și copiii prezentatorului TV. Ianca, fiica acestuia, a purtat o rochie neagră spectaculoasă.

Imagini cu fiica lui Răzvan Simion la nunta tatălui ei

Răzvan Simion a avut parte de un eveniment deosebit. A ales să se căsătorească departe de camerele de luat vedere. A preferat un eveniment mai retras, alături doar de oamenii dragi lui și ai soției.

Răzvan și Daliana au fost în centrul atenției, dar și fiica prezentatorului TV a atras privirile. Ianca Simion a avut o ținută spectaculoasă. Tânăra a ales să poarte o rochie neagră, lungă și plisată.

Rochia a fost creată de un brand celebru din România. Aceasta a avut un top tip corset, iar bretelele au fost decorate cu cristale, fiind completată de o crăpătură laterală.

Ianca a ales un machiaj discret și natural, iar la păr a ales să aibă waves-uri lejere, perfecte pentru rochia pe care a purtat-o la evenimentul special. Mai mult de atât, s-a asortat cu iubitul ei, care a optat pentru un costum negru și elegant.

Nici fratele ei mai mic, Tudor, nu s-a lăsat mai prejos. La fel ca și sora lui, a fost în temă. A purtat un costum negru, cu cămașă albă și papion negru, asemănător cu cel purtat de tatăl său.

Fiica lui Răzvan Simion

Fiica lui Răzvan Simion

Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan

Răzvan și Daliana sunt împreună de mai mulți ani, iar weekend-ul trecut, în cursul zilei de sâmbătă, și-au unit destinele în cadrul unui eveniment privat și select. Doar familia a fost alături de cei doi.

Pe rețelele de socializare au apărut câteva fotografii de la nunta celor doi, alături de un mesaj emoționant.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.

Va invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră.”Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button