Lifestyle

Ce a făcut Lidia Buble chiar în ziua în care Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Detaliul pe care puțini l-au sesizat


Răzvan Simion s-a căsătorit cu aleasa inimi sala, Daliana Răducan. Chiar în ziua în care fostul său iubit a ajuns în fața altarului, Lidia Buble s-a distrat într-un loc de care este fascinată. Ce s-a întâmplat acolo, de fapt.

Unde s-a aflat Lidia Buble în ziua nunții lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan au devenit soț și soție pe 8 iunie, după ce s-au logodit la începutul anului 2023. Cei doi au decis ca evenimentul să se desfășoare în mare secret și au făcut publice imagini abia după ce s-au căsătorit. Aceștia și-au început povestea de dragoste în 2021, chiar după ce prezentatorul de la Antena 1 se despărțise de Lidia Buble.

Chiar în ziua în care Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele, fosta iubită a matinalului de la Antena 1 a postat imagini dintr-o  vacanță din Turcia. Lidia Buble a plecat cu ocazia zilei sale de naștere, deoarece pe 9 iunie, la o zi după nunta prezentatorului, împlinește 31 de ani. Printre fotografii este și una cu tortul sărbătoritei, pe care scrie ”Happy Birtday”. (VEZI ÎN GALERIA FOTO)

Lidia Buble, despre iubitul său mai în vârstă

După despărțirea de Răzvan Simion, în 2021, Lidia Buble s-a iubit cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi au petrecut mai multe vacanțe în destinații exotice, și-au făcut o serie de declaraţii de iubire în public, iar solista şi-a tatuat chiar şi datele lor de naştere. Deși păreau foarte îndrăgotiți, aceștia au decis să o ia pe drumuri separate, distanța fiind motivul despărțirii.

Acum, Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri, Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani. Deși e o diferență de vârstă de 32 de ani între ei, relația celor doi merge tot mai bine. Artista a primit un inel prețios de la acesta, dar a explicat că nu este vorba despre o logodnă, ci este vorba doar de un cadou mult dorit de ea.

Într-un interviu recent, Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre lucrurile la care ține cel mai mult în relația cu partenerul de viață. În plus, a spus care sunt cele trei lucruri la care ține cu privire la bărbatul de lângă ea.

”Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate”, a spus artista pentru VIVA!

Artista a spus de multe ori că își dorește mulți copii, dar își dorește ca acest lucru să se întâmpla numai după ce se va căsători.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button