Lifestyle

Câți bani a dat, de fapt, Oana Moșneagu pe rochia de mireasă. Fanii au rămas cu gura căscată: „Doamne ferește ce preț!”


Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit la începutul lunii iunie, iar mireasa a purtat două rochii de mireasă. Cea de la biserică a fost spectaculoasă și i-a făcut pe mulți să se întrebe cât a costat. Vedeta a dezvăluit prețul real, iar suma nu este una pe care să și-o permită orice mireasă. Iată cât a costa.

Cât a costat rochia de mireasă a Oanei Moșneagu

Ziua de 2 iunie a devenit o dată extrem de specială pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu, deoarece în a doua zi de vară și-au unit destinele. Iar nunta a fost, după cum au spus chiar ei, așa cum și-au dorit și cum și-au imaginat. la fel și ținutele. Actrița a purtat două rochii, dar cea de la biseric a fost spectaculoasă, cu accesn te regale, iar pe rețelele de socializare au început să apară tot felul de speculații cu privire la prețul acesteia.

Iar mulți au rămas muți de uimire, după ce Oana Moșneagu a spus cât a costat, pentru că este o sumă pe care nu și-o permite orice mireasă. Dar actrița a vrut să arate impecabil și nu s-a uitat deloc la bani atunci când și-a ales rochia pentru ziua cea mare. Rochia nu a fost făcută la comandă, ci a fost achiziționată chiar dint-un magazin online pentru suma de 7.459 de lei.

Doamne ferește ce preț!”/ „Eu am leșinat când am văzut prețul!”/ „Ce bine arată prețul”/ „Voi vă dați seama că multe dintre noi nu avem șanse să ne cumpăram rochia asta, nu?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, nuntă de poveste

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut nunta în același loc ca Gina Pistol și Smiley, fiind o locație desprinsă din basme. Ceea ce a făcut-o pe actriță să declare în ziua nunții că totul este așa cum și-a imaginat și că trăiește un vis.

”Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nunta ca într-un vis al unei nopti de vară, printre copacei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumină presărată de căldura unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcați în culori vii sau pastelate să dănțuie’ până dimineața”, declara emoționată Oana Moșneagu în ziua marelui eveniment.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, dar nu totul a fost roz în relația lor. Actrița a mărturisit recent că ea și partenerul său au apelat la terapia de cuplu pentru a-și rezolva unele probleme.

Ei și-au dat seama că aveau unele blocaje și traume din relațiile anterioare. ”Noi am venit bușiți după toate experiențele anterioare, în mod diferit, încât pur și simplu nu reușeam să ne acordăm”, a spus actrița.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button