Lifestyle

Cât a fost darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Invitații nu s-au uitat la bani, ce preparate de 5 stele au fost pe mese


În mare secret, la finalul săptămânii celebrul realizator Răzvan Simion și partenera sa Daliana Răducan, s-a căsătorit, devenind nunta surpriză a acestei luni. Doar alături de familie, nunta a fost într-un cadru intim, dar cu toate astea s-a aflat cât a fost darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iar invitații nu s-au uitat la bani, având parte de preparate de 5 stele pe mese.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, nunta surpriză a acestei luni

Deșis e știa de ceva vreme despre intențiile celor doi, nimeni din afara celor apropiați, și familiilor celor doi, nu au știut de data exactă la care s-a produs fericitul eveniment. Așadar, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret, ulterior momentului de 8 iunie, apărând și primele imagini de la nuntă.

Pozele, însoțite și de un text emoționant,  aveau să fie publicate după momentul Stării Civile, chiar de cei doi pe rețelele de socializare, iar surpriza a fost cu atât mai mare pentru fanii realizatorului:

Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.

ă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră”, au transmis proaspeții căsătoriți.

Cât a fost darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Invitații nu s-au uitat la bani, ce preparate de 5 stele au fost pe mese

(foto: Instagram)

Cât a fost darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Cu toate că au ținut secret momentul, în cele din urmă s-a aflat și un lucru extrem de important, și anume cât a fost darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. La evenimentul cu preparate de fine dining,  de 5 stele pe mese, se pare că darul a fost pe măsura evenimentului, iar invitații nu s-au uitat la bani.

Locul unde a avut loc petrecerea a fost unl din restaurantele de lux din Capitală, astfel că darul a ajuns aproape de 2.000 de euro de cuplu, iar așa cum spuneam, invitații nu s-au uitat la bani.

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit”

Răzvan Simion și Daliana Răducan își anunțau logodna în urmă cu un an, iar de atunci și până la momentul acesta au încercat să stea departe de privirile iscoditoare ale presei, numai că nu prea le-a reușit. Cu toate astea, cea care avea să aibă un discrus emoționant, a fost Daliana, care scria pe rețelele de socializare că ”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit”.

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine.

Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat.”, a scris Daliana Răducanu, pe Instagram.

Cât a fost darul la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Invitații nu s-au uitat la bani, ce preparate de 5 stele au fost pe mese

(foto: Instagram)

După o perioadă de indecizie și situații delicate, în cele din urmă se pare că Răzvan Simion și-a găsit jumătatea în persoana Dalianei Răducanu, iar acum sunt în mod oficial un cuplu căsătorit. Casă de piatră!Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button