Lifestyle

Blonda celebră din România care i-a spus adio iubitului ei. A confirmat totul, care e motivul despărțirii


De curând, o blondă celebră din România a confirmat că s-a despărțit de iubit. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” este din nou singură. Vedeta și fostul ei partener au fost împreună aproape un an de zile, însă au decis să meargă pe căi separate. Blondina a vorbit și despre factorii care au dus la separare.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” s-a despărțit de iubit. Blondina a confirmat totul

După aproximativ 10 luni de relație, Oana Monea și iubitul ei au decis să meargă fiecare pe drumul său. Cunoscută publicului pentru rolul său de ispită în emisiunea „Insula Iubirii”, frumoasa blondină a confirmat despărțirea și a vorbit despre motivele care au dus la această decizie. Fostul partener al Oanei nu este român, iar relația lor s-a desfășurat la distanță.

Se pare că relația celor doi a ajuns la final din cauza dificultăților cauzate de acest aspect. După cum spune chiar fosta ispită, despărțirea nu a fost una cu scandal, iar ei au rămas amici. De curând, vedeta a fost prezentă la un eveniment, însă nu singură, ci acompaniată de o bună prietenă.

”Singurică, singurică și atât, am venit cu prietena mea foarte bună. Uneori lucrurile au și un final, la noi a fost un final drăguț, s-a încheiat frumos, suntem amici în continuare, dar distanța și-a spus cuvântul. El nu locuia în România, nu este român”, a spus Oana Monea, potrivit celor de la Spynews.ro.

Oana Monea: „Nu știm dacă suntem prieteni”

Totodată, celebra blondină a fost întrebată dacă crede în prietenia de după o relație. Oana a precizat că nu știe dacă ea și fostul ei iubit sunt neapărat prieteni, însă cert este faptul că se respectă reciproc. „Există respect după o relație de iubire, noi în momentul de față nu știm dacă suntem prieteni, dar ne respectăm. Am fost împreună 10 luni, a fost o relație foarte serioasă”, a mai spus Monea.

Acum că este din nou singură, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a vorbit și despre cum ar trebui să fie viitorul bărbat din viața ei. Conform mărturisirilor vedetei, acesta nu trebuie decât să dea dovadă de înțelegere. Oana Monea susține că nu are un tipar anume în ceea ce privește partea masculină.

„Acum mă bucur de vară, mai ales că eu stau în Constanța, nu ai cum să nu te bucuri de vară perioada asta. Nu m-am gândit, vreau să mă înțeleagă, să îl înțeleg, să ne potrivim, cam atât, nu am un tipar, poate să fie blond, brunet, să fie român, să nu fie, nu contează”, a adăugat Oana.

Cu privire la emisiunea de la Antena 1, frumoasa blondă a mărturisit că participarea la „Insula Iubirii” a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button