Lifestyle

Bianca Drăgușanu, decolteu super generos pe internet. Cum s-a fotografiat după despărțirea de Gabi Bădălău


Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai influente și discutate vedete din showbizul românesc. Cu o carieră diversificată, de la modeling și televiziune la antreprenoriat, și o viață personală intens mediatizată, aceasta continuă să fie o prezență constantă în presa mondenă. Mai ales că, recent, s-a despărțit de Gabi Bădălău pentru a 11-a oară! Însă, șatenă își vede de viață și pozează foarte provocator pe rețelele sociale.

Bianca Drăgușanu, o nouă apariție spectaculoasă pe internet

Născută pe 6 martie 1982, în Petroșani, Bianca Drăgușanu a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în showbiz, devenind un nume de referință atât în televiziune, cât și în lumea modei.

Bianca Drăgușanu a început să atragă atenția publicului la începutul anilor 2000, după ce a participat la emisiunea „Din dragoste” a lui Mircea Radu. Treptat, și-a schimbat complet înfățișarea, iar acum este una dintre cele mai dorite vedete din România.

Controverse și relații mediatizate

Viața personală a Biancăi Drăgușanu a fost mereu sub lumina reflectoarelor, atrăgând adesea controverse. Relațiile sale amoroase, în special cele cu nume sonore din lumea sportului și a showbizului, au fost intens mediatizate. Una dintre cele mai discutate relații a fost cea cu Gabi Bădălău, de care s-a despărțit recent pentru a 11-a oară!

Însă asta nu înseamnă că viața s-a terminat pentru vedeta TV. Dimpotrivă, Bianca Drăgușanu, își vede de proiectele ei și își încântă fanii cu imagini senzuale. Ieri, 10 iunie 2024, fosta iubită a lui Gabi Bădălău s-a pozat în mașină, afișând un decolteu super generos pe rețelele sociale (vezi GALERIA FOTO). Cum era de așteptat, urmăritorii săi din mediul online au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei: „Superbă” / „Super frumoasă” / „Simpla si draguta” etc.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button