Lifestyle

Artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe. S-a văzut mai mult decât trebuia, invitații au rămas mască


În acest weekend a avut loc o nouă nuntă în showbiz-ul românesc. Celebrul artist Pepe și partenera sa Yasmine, au decis să se căsătorească, iar petrecerea a fost una pe cinste, da rnu fără peripeții. Conform celor aflați la nunta celor doi, a fost un moment, cel puțin ciudat, iar mesenii au vorbit despre artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe, spunând că s-a văzut mai mult decât trebuia, iar toți invitații au rămas mască.

Nuntă mare în showbiz-ul românesc!

La începutul weekend-ului trecut, mai exact pe 7 iunie, a avut loc una din cele mai așteptate nunți din showbiz-ul mioritic, iar cei doi miri, Yasmine Ody, într-o rochie spectaculoasă de mireasă superbă, și Pepe, care nu a fost mai prejos, au spus un „Da” hotărât.

„Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, declara Pepe înainte de feicitul eveniment.

Artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe. S-a văzut mai mult decât trebuia, invitații au rămas mască

Cei doi au avut parte de o nuntă de vis, iar invitații au fost unul și unul, majoritatea din lumea artistică a momentului. Evenimentul, care a avut loc pe malul lacului Cernica, a strâns câteva sute de persoane, printre ei și artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe.

Jo, artista care a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe

Plini de distracție, voie bună și antren, invitații au dansat pe muzica unora dintre artiștii aflați la acest eveniment, printre ei și Jo, care avea să trăiască cel mai rușinos moment al vieții ei.

În timp ce Liviu Vârciu se afla pe scenă, Jo, plină de exuberanță, a vrut să îngenuncheze în fața acestuia, numai că, rochia extrem de scurtă avea să-i facă mari probleme.

Jo a trăit rușinea vieții la nunta lui Pepe, după ce majoritatea celor aflați la eveniment au văzut părțile intime ale artistei. (vezi galeria)

O nuntă „cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști”

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit vineri, într-un loc de basm, pe malul lacului Cernica, iar invitații au avut parte doar de „muzică și petrecere non-stop”, așa cum declara artistul despre fericitul eveniment din viața lor:

„În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști.

Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Ne dorim un eveniment la care oamenii chiar vin să se distreze și nu sunt pauze de masă și nu există momente moarte și tradiții obositoare.

Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a declarat Pepe, înainte de nuntă.

Deși există o diferență de 15 ani între ei, cei doi se iubesc, iar din această relație a venit pe lume și băiețul lor. Iar decizia de a face nuntă mare a venit ca o încununare a relației lor, iar artistul recunoștea că „O știam de când era copil, că am fost vecini”.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button