Lifestyle

Apple nu vrea să știi asta! Cum prelungești durata de viață a bateriei de la telefon, setările pe care trebuie să le faci acum


Dacă în trecut era folosit doar pentru apeluri telefonice sau mesaje, astăzi telefonul a devenit indispensabil. Pe el avem informații bancare, parole, iar mulți își câștigă traiul cu ajutorul lui, așa că este important să avem mereu bateria încărcată.

Cum prelungești viața bateriei la telefoanele Apple

Telefoanele rămân deseori fără baterie, mai ales atunci când suntem plecați de acasă pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, există multe trucuri pe care le poți folosi pentru a economisi bateria.

Apple se află în topul telefoanelor preferate atât de români, cât și de majoritatea lumii. Una dintre cele mai mari probleme cu care avem de a face este bateria. De regulă, la Iphone, aceasta se uzează destul de repede. Desigur, este o piesă consumabilă, așa că este normal să o schimbăm în cele din urmă.

Dar asta nu înseamnă că nu putem face tot posibilul să o păstrăm într-o stare cât mai bună. Iată ce trebuie să faci pentru a prelungi viața bateriei:

 1. Mergeți la Setări
 2. Derulați în jos până când vedeți „Siri și căutarea”
 3. Derulează in jos
 4. Opriți toate următoarele funcții:
 • Afișați sugestii
 • Afișați recentele
 • Afișați în Look Up
 • Afișați în Spotlight
 • Permite notificări
 • Afișați în Biblioteca de aplicații
 • Afișați la partajare
 • Afișați când ascultați

Un alt lucru pe care îl puteți face:

 1. Reveniți la meniul principal de setări
 2. Selectați „accesibilitate”
 3. Selectați „mișcare”
 4. Pornire: reduceți mișcarea

Urmați și acești pași:

 1. Reveniți la setările principale
 2. Selectați „general”
 3. Selectați „Actualizarea aplicației de fundal”
 4. Selectați „împrospătarea aplicației în fundal” cu WiFi
 5. Alegeți „dezactivat”

Aplicații care consumă cea mai multă baterie

Aplicațiile sunt cele care ne consumă o mare parte din baterie, chiar și atunci când nu sunt folosite. Potrivit unui studiu realizat anul trecut de pCloud, Fitbit este aplicația care consumă cea mai multă baterie.

Experții au analizat numărul de funcții care pot rula în fundal, cum ar fi camera, locația și microfonul. Fitbit permite 14 din 16, ceea ce poate avea un impact major asupra bateriei telefonului.

De asemenea, alte aplicații care consumă foarte multă baterie sunt Uber, Skype, Facebook, Instagram, Airbnbn, Tinder sau Bumble.

Pentru a face ca aceste aplicații să nu mai ruleze în fundal, intrați în setări, selectați Battery sau Battery Usage. Aici ar trebui să vezi o listă de aplicații care menționează cât de multă baterie consumă fiecare aplicație în parte.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button