Lifestyle

Anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu după 10 ani de căsnicie: “Am trăit multe împreună”


Unul din cei mai îndrăgiți Chefi, cu siguranță, este Florin Dumitrescu. În toți acești ani s-a bucurat de popularitate, alături de ceilalți doi colegi și prieteni. Dar acum, când este implicat într-unul din cele mai importante scandaluri media de la noi, popularitatea s-a a crescut și mai mult. Dar, pe lângă profesie și popularitate, este și un familist convins, așa că fanii au fost impresionați de anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu după 10 ani de căsnicie.

La 36 de ani, chef Florin Dumitrescu este un împlinit

Unul din cei mai simpatici chefi, în mod cert, este Florin Dumitrescu,c are la cei 36 de ani pe care-i are, și-a construit o carieră cu mulă muncă, sacrificii, și chiar compromisuri. Este unul din cei mai premiați de către cei de la Radar de Media, având la ultimele ediții, exceptând-o pe cea din 2023, nominalizări și premii câștigate.

Anuntul facut de chef Florin Dumitrescu dupa 10 ani de casnicie “Am trait multe impreuna” (1)

Din păcate, viața nu e întotdeauna pe roze, așa că după 11 sezoane de „Chefi la Cuțite”, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea plecau din Antena 1, ceea ce avea să-i arunce într-unul din cele mai răsunătoare scandaluri media din România.

Forțat de împrejurări să nu vorbească despre cele întâmplate, chef Florin Dumitrescu a mai declarat, printre picături, câte ceva, dar nu atât de mult încât fanii să înțeleagă decizia luată.

Fanii emoționați de anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu după 10 ani de căsnicie

În urmă cu 10 ani, o cunoștea pe actuala sa soție, și mama celor două fiice ale sale, Cristina. De-a lungul anilor, aflat în lumina reflectoarelor, chef Florin Dumitrescu a demonstrat că este un familist convins, și că-și iubește enorm familia, nu fără a recunoaște în 2021 că și-ar mai dori un al treilea membru în familie.

(foto: Instagram)

Ieri, pe 7 iunie, s-au împlinit fix 10 ani de când Florin și Cristina Dumitrescu au decis să-și întemeieze o familie, iar fanii acestuia au fost extrem de emoționați de anunțul făcut de chef Florin Dumitrescu după 10 ani de căsnicie, publicat pe Instagram:

„De 10 ani suntem o familie. Am trăit multe împreună, avem deja amintiri de-o viaţă, bune şi rele, frumoase sau grele, multă iubire, ce-i drept ne-am mai şi certat, dar ne-am apropiat întotdeauna.

Din toate lecţiile vieţii am învăţat câte ceva şi mă bucur că am făcut-o împreună. Te iubesc, doamna mea şi abia aştept să te strâng în braţe când împlinim şi 50 de ani de la nuntă, dar până atunci e treaba noastră să ne creăm amintiri la fel de frumoase

!”, scrie chef Florin Dumitrescu pe Instagram.

Vedeta, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărălătescu, revine la PROTV

Așa cum Playtech Știri a scris în ultima perioadă, deși este război uriaș în televiziune, iar cei trei sunt în plin scandal și procese cu postul grupului Intact Media, chef Florin Dumitrescu, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, revine la PROTV la emisunea care i-a consacrat, de fapt, cu ani în urmă.

Anuntul facut de chef Florin Dumitrescu dupa 10 ani de casnicie “Am trait multe impreuna” (1)

(foto: ProTV)

Producătorii „Masterchef” anunțau cu ceva vreme în urmă că au bătut palma cu cei trei chefi să revină la cârma emisiunii-concurs culinare care i-a consacrat.

Cel care vorbea despre această revenire, era chiar Florin, care declara ”Ne-a lipsit pasiunea bucătarului amator care să își schimbe viața pe bune după Master Chef ”, într-un interviu pentru Andreea Esca.Sursa

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button