luni, martie 20, 2023

publicitate pe stiri360.ro

spot_img

Ultimele postari

Advertorial SEO

De ce „meriti” si tu un Advertorial SEO?

Daca ai gasit aceasta pagina in care iti prezentam ce inseamna un advertorial seo, inseamna ca stim ce trebuie facut pentru ca si tu sa ai un advertorial seo pentru afacerea ta, care se poate afisa in primele cautari de pe Google! Mentionam din start faptul ca noi nu apelam la „tertipuri” care sa influenteze motorul de cautare Google, de tipul: trafic fals, linkuri cumparate sau cuvinte cheie inselatoare.

Toata cresterea site-ului stiri360.ro s-a realizat inca de la inceput printr-o dezvoltare naturala, de tip „continut de calitate”. Intotdeauna am abordat subiecte interesante care au fost apreciate de catre cititori.

Ce este un Advertorial SEO?

Advertorialul SEO este un text publicitar scris, ce poate fi postat pe un website de stiri, blog sau pe site-ul unei persoane de tip „influencer”, in care se prezinta informatii despre business-ul tau.

Cat costa un Advertorial SEO?

Pe site-ul nostru stiri360.ro, preturile pentru un Advertorial SEO pornesc de la 100 de lei pentru un numar de 300 de cuvinte si poate ajunge pana la 350 de lei pentru un numar de 2000 de cuvinte.

Conteaza numarul de cuvinte dintr-un articol de tip advertorial SEO?

Desigur! In functie de domeniul tau de activitate, concurenta online de pe Google se departajeaza inclusiv prin marimea textelor dar si ma important: prin calitatea textului si a subiectului abordat.


Publicitate


Conteaza website-ul pe care este postat Advertorialul SEO?

Iti vom oferi doua raspunsuri:

a) DA! Conteaza daca ai un plan SEO pentru website-ul companiei tale si ai nevoie de „notorietate tehnica online” din partea motoarelor de cautare

b) NU! Nu conteaza website-ul care iti posteaza advertorialul, daca scopul tau este doar sa ai „un text” scris pe internet cu scopul de a exista informatii online despre brandul pe care il reprezinti.

Cat ar trebui sa fie pretul corect al unui Advertorial SEO?

Pretul corect al unui advertorial SEO in cazul nostru al site-ului stiri360.ro, se stabileste in functie de: numarul de cuvinte, domeniul de activitate pentru care se scrie textul si totodata daca optezi sa iti scriem noi textul sau daca ai deja un text scris si doar cauti un website pe care sa-l postezi.

Cel mai bun Advertorial SEO

Este acela in care se prezinta informatii complete si corecte despre afacerea ta! Scopul advertorialelor SEO este in primul rand acela de a extinde informatii despre brandul tau pe mai multe site-uri la nivel online, pentru ca atunci cand un potential client cauta detalii despre activitatea pe care o desfasori, sa poata fi informat din mai multe locatii, pentru a te contacta cu incredere.

Cel mai ieftin Advertorial SEO

Te poate ajuta, chiar daca nu iti vine sa crezi acest lucru! De foarte multe ori nu conteaza cat de mare sau de mic este ziar-ul, site-ul de stiri sau blogul care te recomanda online! Important este ce faci tu cu acel text si cat de mult il promovezi ulterior.

Idei pentru a promova Advertorialul SEO:

  • il postezi pe website-ul propriu la sectiunea: APARITII MEDIA
  • il distribui pe Facebook sau la story pe Instagram
  • il promovezi pe Facebook pentru ca urmaritorii tai sa vada ca esti „recomandat”
  • salvezi imagini din articol si le transformi in postari
  • apelezi la prieteni pentru a distribui articolul in profilele lor de Facebook
  • il trimiti intr-un newsletter pe email

Articol in curs de completare…

Latest Posts

spot_img

Categorii